VvE Diensten - Onderhoudskosten gebouw - NEN 2767

Onderhoudskosten gebouw

Inzicht in de onderhoudskosten van uw gebouwen

Onderhoudskosten van uw gebouwen kunnen flink oplopen. Als eigenaar van vastgoed weet u dat gebouwen en onderdelen daarvan voortdurend lijden onder slijtage en schade oplopen. Het intensief of langdurig gebruik van gebouwen en installaties, einde van de levensduur en ook bijvoorbeeld weersomstandigheden hebben invloed op de technische kwaliteit. Goed en gedegen onderhoud is essentieel om te voorkomen dat waardevermindering optreedt. Het inkopen en uitvoeren van technisch onderhoud en het inzichtelijk maken van de financiële middelen die hiervoor nodig zijn, voorkomt dit. FOCUS Vastgoed Groep heeft alle expertise in huis voor een gestructureerd en integraal technisch beheer van uw VvE.

 

Het complete onderhoudsprogramma in beeld

Om uw onderhoudskosten van uw gebouwen te beheersen, is inzicht in het totale technische beheer van uw vastgoed belangrijk. Als u weet welke onderhoudswerkzaamheden nodig zijn, kunnen de onderhoudskosten daarop worden aangesloten en gereserveerd worden. FOCUS Vastgoed Groep is een onafhankelijke fullservice vastgoedbeheerder. Wij kunnen uw complete onderhoudsprogramma integraal monitoren en uw vastgoeddata volledig voor u beheren. Deze aanpak levert u een optimale beheersituatie van uw onderhoudsplanning en van uw onderhoudskosten op.

 

Onderhoudskosten gebouw en vastgoedbeheer: een efficiënte aanpak

Wist u dat 75% van de uitgaven die een VvE doet, onderhoudskosten zijn? Om te anticiperen op deze onderhoudsuitgaven is volledig technisch inzicht nodig. FOCUS Vastgoed Groep heeft alle benodigde expertise om uw onderhoudskosten zo beheersbaar mogelijk te houden. Door een efficiënte en samenhangende aanpak van zowel uw klachtenonderhoud, contractonderhoud als planmatig onderhoud bent u ervan verzekerd dat de onderhoudsreserve aansluit bij de werkelijke onderhoudsbehoefte van het gebouw en dat alle uit te voeren onderhoudswerkzaamheden op het juiste moment worden uitgevoerd.

 

Wat zijn de voordelen van uitbesteden van uw vastgoedbeheer?

  • Uw vastgoed behoudt zijn waarde;
  • Onderhoudskosten zijn inzichtelijk en beheersbaar op de lange termijn;
  • Alle onderhoudswerkzaamheden worden prijstechnisch zo gunstig mogelijk en tijdig uitgevoerd;
  • Gespecialiseerd en deskundig team technische experts beantwoordt iedere vraag;
  • Advies en aanpak op maat voor elk project.

 

FOCUS Vastgoed Groep introduceert 'MJOP beheer & advies'

Met een MJOP beschikt u over een fundament voor uw technisch beheer. De te verwachten onderhoudskosten van uw gebouwen en de planning voor onderhoud gedurende 25 jaar zijn hierin geheel inzichtelijk gemaakt. FOCUS Vastgoed Groep realiseert een MJOP waarbij op basis van de werkelijke onderhoudsbehoefte wordt gereserveerd.

 

Zo voldoet u altijd aan de wettelijke eisen, heeft u actueel inzicht in het benodigde grootonderhoud op korte en lange termijn en beschikt u over een onderbouwd reservefonds. Jaarlijks wordt het MJOP door onze vastgoedadviseur geactualiseerd en analyseren wij welke onderhoudsactiviteiten het komend jaar uitgevoerd moeten worden. Wij stemmen het MJOP altijd af op het onderhoudsbeleid, de wensen en het budget van onze klanten.

 

Als u vragen heeft, of vrijblijvend een offerte bij ons wilt opvragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 016 1770 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl