vastgoedadvies - vastgoedbeheer

Vastgoedadvies

Duurzaam vastgoedadvies & -beheer

FOCUS Vastgoed Groep is een zelfstandig en onafhankelijk fullservice vastgoedbeheerder, gespecialiseerd in duurzaam vastgoedadvies en beheer van maatschappelijk en commercieel vastgoed. Als betrokken en onafhankelijk adviesbureau adviseren wij tal van organisaties en verenigingen over het onderhoud en beheer van hun vastgoed. Wij bieden vastgoedadvies op een objectieve en professionele manier, met transparantie en persoonlijk contact als onze kernwaarden. Ons multidisciplinaire, servicegerichte en enthousiaste team technische experts beantwoordt iedere vraag op het gebied van vastgoedonderhoud, vastgoedadvies, projectbegeleiding, MJOP, energetische maatregelen (EPA-label) en vastgoedbeheer.

 

Vastgoedadvies door FOCUS Vastgoed Groep: het complete technisch beheer van uw VvE onder één dak Gebouwen, en met name onderdelen daarvan, lijden voortdurend onder slijtage en lopen schade op. Dat heeft effect op de technische kwaliteit waardoor waardevermindering optreedt. Het inkopen en uitvoeren van gedegen technisch onderhoud en het inzichtelijk maken van de financiële middelen die hiervoor nodig zijn, voorkomt dit. FOCUS Vastgoed Groep biedt vastgoedadvies op maat en heeft alle expertise in huis voor een gestructureerd en integraal technisch beheer van uw VvE.

 

Wij hebben de oplossing voor uw vastgoedbeheer

FOCUS Vastgoed Groep verzorgt het totale technische beheer voor uw gebouwen en installaties. Dat houdt in dat wij uw complete onderhoudsprogramma integraal monitoren en uw vastgoeddata volledig voor u beheren. Deze aanpak levert u een optimale beheersituatie van uw onderhoudsplanning en uw onderhoudskosten op. Door een efficiënte en samenhangende aanpak van zowel uw klachtenonderhoud, contractonderhoud als planmatig onderhoud is uw VvE ervan verzekerd dat de onderhoudsreserve aansluit bij de werkelijke onderhoudsbehoefte van het gebouw en dat alle uit te voeren onderhoudswerkzaamheden prijstechnisch zo gunstig mogelijk en bovendien op het juiste moment worden uitgevoerd.

 

FOCUS Vastgoed Groep is uw partner voor vastgoedadvies en vastgoedonderhoud

FOCUS Vastgoed Groep is gevestigd in Barendrecht en uw partner op het gebied van vastgoedbeheer en technisch onderhoudsadvies. Wat kunnen wij voor u verzorgen:

  • Storingsonderhoud 24/7
  • Contractonderhoud
  • MJOP Beheer en Advies
  • Projectbegeleiding
  • Additionele en energetische diensten

Indien u vragen heeft, of vrijblijvend een offerte bij ons wilt opvragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 016 1770 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl