maatschappelijk vastgoed

Maatschappelijk vastgoed

Uw maatschappelijk vastgoed in perfecte staat

Als eigenaar of beheerder van een (deel van een) gebouw of terrein met een maatschappelijke functie is duurzaam en veilig vastgoedonderhoud een van de belangrijkste doelstellingen. U wilt uw maatschappelijk vastgoed in perfecte staat houden. Nu en in de toekomst. FOCUS Vastgoed Groep ontwikkelt en beheert totaaloplossingen voor het technisch beheer en onderhoud van vastgoed met een publiek doel volgens de NEN 2767.

 

Bij maatschappelijk vastgoed kunt u denken aan bijvoorbeeld:

 • Onderhoud aan scholen/schoolgebouwen
 • Onderhoud aan culturele centra
 • Onderhoud aan theaters/bibliotheek
 • Onderhoud aan gezondheidscentra/bejaardenhuizen
 • Onderhoud aan buurthuizen/kerkgebouwen
 • Onderhoud aan sportaccommodaties/sportkantines

 

Maatschappelijk vastgoed: Betrouwbaar onderhoudsplan en begroting

Behalve adviseren over het onderhoud van uw maatschappelijk vastgoed kunnen we het ook voor u uitvoeren. We adviseren u op verantwoorde wijze over het onderhoudsbeleid én verzorgen de operationele taken die daaruit voortkomen. FOCUS Vastgoed Groep verzorgt uw complete onderhoudsplan door het opstellen van een kostenefficiënt MJOP met een begroting. De MJOP geeft u een overzichtelijk beeld van het benodigde onderhoud op korte en lange termijn, zodat u precies weet wat uw onderhoudskosten zijn voor de komende jaren. De technische aspecten van het multifunctionele gebouw zijn daarbij ons uitgangspunt. FOCUS Vastgoed Groep voert technisch beheer uit vanuit sturing op vastgoedwaarde. Altijd met duurzaamheid als pijler.

 

U weet als eigenaar precies waar u aan toe bent!

Wij voeren een conditiemeting uit conform de NEN 2767. U krijgt een objectief beeld van de staat van uw vastgoed. Daardoor weet u precies wanneer u hoeveel geld nodig heeft om werkzaamheden uit te laten voeren. Wij zijn transparant over onze werkwijze en we houden u als opdrachtgever graag betrokken en geïnformeerd. In onze digitale omgeving kunt u meekijken in de onderhoudsprojecten die FOCUS Vastgoed Groep voor u uitvoert. Zo kunt u op elk moment de tijdsplanning voor bepaald onderhoud, offertes die we hebben aangevraagd en foto’s plus voortgangsrapporten die we maken tijdens de werkzaamheden inzien. Ook bent u altijd precies op de hoogte van de kosten.

 

Wat zijn de voordelen van uitbesteden van uw vastgoedbeheer?

 • Uw maatschappelijk vastgoed behoudt zijn waarde;
 • Conditiemeting altijd volgens NEN 2767;
 • Alle onderhoudswerkzaamheden worden prijstechnisch zo gunstig mogelijk en tijdig uitgevoerd;
 • Gespecialiseerd en deskundig team technische experts beantwoordt iedere vraag;
 • Advies en aanpak op maat voor elk project;
 • Online inzicht in de voortgang van uw project(en).

 

Als u vragen heeft, of vrijblijvend een offerte bij ons wilt opvragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 016 1770 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl