vastgoedadvies - vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer: van strategie naar planning en rapportage

Hoe verzorgt u het beheer en het onderhoud van uw woningen of panden? Weet u exact wat de staat is van uw vastgoed en van de verschillende installaties? Welk type onderhoudscontract past daar het beste bij? Hoe lang moet het contract lopen en hoe houdt u controle op de onderhoudskosten? Vastgoedbeheer van uw panden en installaties kost u vaak veel tijd. Voor u als VvE zijn technisch onderhoud van uw vastgoed, facilitair gebouwenbeheer, afsluiten van onderhoudscontracten en oplossen van storingen zaken waar u mee te maken krijgt.

 

Technisch vastgoedbeheer door FOCUS Vastgoed Groep

Optimaal beheer en onderhoud van uw vastgoed is noodzakelijk, zodat schade en waardevermindering worden vermeden of beperkt blijven. Technisch en bouwkundig advies over het beheer en onderhoud van uw panden en installaties verbetert de staat van uw vastgoed, bespaart kosten en verlengt de levensduur. FOCUS Vastgoed Groep is een professioneel vastgoedbeheerder, gevestigd in de regio Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in duurzaam vastgoedbeheer en vastgoedadvies en ondersteunen tal van organisaties en verenigingen bij het onderhoud en beheer van hun vastgoed. Wat kunnen wij voor u verzorgen:

  • Storingsonderhoud 24/7
  • Contractonderhoud
  • MJOP Beheer en Advies
  • Projectbegeleiding
  • Additionele en energetische diensten

 

Deskundig vastgoedbeheer levert u veel op!

 

FOCUS Vastgoed Groep verzorgt het totale technische beheer voor uw gebouwen en installaties. Wij monitoren uw complete onderhoudsprogramma integraal en beheren uw vastgoeddata volledig. Wist u dat 75% van de uitgaven die een VvE doet, onderhoudskosten zijn? Om te anticiperen op deze onderhoudsuitgaven is volledig technisch inzicht nodig. FOCUS Vastgoed Groep heeft alle benodigde expertise op het gebied van vastgoedonderhoud, vastgoed- en bouwtechnisch advies, projectbegeleiding, MJOP, energetische maatregelen (EPA-label) en vastgoedbeheer. Door een efficiënte en samenhangende aanpak van zowel uw klachtenonderhoud, contractonderhoud als planmatig onderhoud zorgen wij ervoor dat uw onderhoudsreserve aansluit bij de werkelijke onderhoudsbehoefte van het gebouw en dat alle onderhoudswerkzaamheden op het juiste moment worden uitgevoerd.

 

Wat zijn de voordelen van uitbesteden van uw vastgoedbeheer?

  • Uw vastgoed behoudt zijn waarde;
  • Alle onderhoudswerkzaamheden worden prijstechnisch zo gunstig mogelijk en tijdig uitgevoerd;
  • Gespecialiseerd en deskundig team technische experts beantwoordt iedere vraag;
  • Advies en aanpak op maat voor elk project;
  • Online inzicht in de voortgang van uw project(en).

 

Als u vragen heeft, of vrijblijvend een offerte bij ons wilt opvragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 016 1770 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl